Spoločné zlaté oko

Obrázok spoločnosti Common Goldeneye bol licencovaný pod a GFDL
Pôvodný zdroj : Vlastný nahrávač
Autor : Poloha CalibasCamera
Povolenie : GNU Free Documentation License

Bežné zlatoočky sú klasifikované ako najmenej znepokojujúce. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.



Zlatovka obyčajná (Bucephala clangula) je stredne veľká morská kačica rodu Bucephala, zlatonožcov. Ich najbližším príbuzným je podobný Barrowovo Zlaté oko. Dospelí muži sa pohybujú od 45 do 52 cm (18 až 21 palcov) a od 888 do 1400 gramov (1,9 až 3,1 libier), zatiaľ čo ženy od 40 do 50 cm (16 až 20 palcov) a od 500 do 1182 gramov (1,1 až 2,6 libry). Tento druh je príznačne pomenovaný pre svoje zlatožlté oko. Viac

Čiernobiele zlatoočka obyčajná je jednou z posledných kačíc, ktoré na jeseň migrovali na juh. Zima bude často až na sever, pokiaľ to dovolí otvorená voda. Viac



Spoločný Goldeneye, Louis Agassiz Fuertes, Birds of America, 1917 Louis Agassiz Fuertes, dlhý asi dvadsať centimetrov. Veľká čierna hlava a čierny chrbát s dúhovo zeleným nádychom. Zvyšok je biely. Biela škvrna na každej strane medzi očami a účtom. Zlatobyle obývajú severné oblasti na celej severnej pologuli. Hniezdo zlatonohé hniezdi na severe USA Viac



obdobie rozmnožovania sú zlatoočky obyčajné častými zimnými obyvateľmi v Puget Sound a na veľkých riekach vo Washingtone. Samec obyčajného zlatého oka má tmavú dúhovozelenú hlavu, ktorá vyzerá ako čierna, keď nie je na slnku. Na spodnej časti čierneho účtu má tiež prominentnú okrúhlu alebo oválnu bielu škvrnu na každej strane tváre. Jeho brucho a slabiny sú biele a zadok je čierny. Chrbát má väčšinou biely s čiernymi pruhmi. Samica zlatého oka má sivé telo, hnedú hlavu a žlté oči. Viac

veľkosť zmesi laboratórneho ovčiaka

Bežná zlatovka má čiernu hlavu so zelenkastým nádychom. Má strmé čelo a čierny účet. Pod jeho žltými očami je výrazná okrúhla biela škvrna. Jeho prsia sú biele rovnako ako boky. Čierne a biele perie s pruhmi sú na boku čierneho chrbta a zadku. Sliepka má veľkú hnedú hlavu so žltým okom, bielym golierom a sivým telom. Viac

Popis: Spoločné zlaté oko, rovnako ako zlaté oko Barrowovej, je pomenované pre svoju brilantne žltú dúhovku. Obyčajné zlatoočky lietajú v malých kompaktných zoskupeniach, ktorých krídla vytvárajú výraznú píšťalku pri každom údere krídla. Mužské obyčajné zlatisté oči majú čierno-dúhovo zelené hlavy s bielou kruhovou škvrnou medzi okom a spodnou časťou účtu. Prsia, boky, brucho a plocha cez sekundárne a kryty sekundárnych krídel sú biele. Chrbát, zadok a horný chvost sú čierne a chvost je sivohnedý. Viac



Spoločné zlatoočky: obyčajný hniezdiaci migrant, občasný zimný pobyt. Barrow's Goldeneye: vzácny hniezdiaci migrant, vzácny zimný obyvateľ. Viac

Bežné zlatoočky dostávajú svoje bežné meno „píšťalka“ podľa píšťalky svojich krídel, ktoré často začujete ešte predtým, ako ich vôbec uvidíte. Ak letíte rýchlo, v malých kŕdľoch, žiadna iná kačica nelieta tak dôsledne v tesnej formácii. Identifikácia Bežné zlaté očká sú robustná stredne veľká potápačská kačica. Samce sú nápadne väčšie, majú dĺžku asi 45 - 51 cm a vážia priemerne 1 000 g, zatiaľ čo sliepky majú dĺžku 40 - 50 cm a vážia priemerne 800 g. Viac

mix žíhaného pitbula boxera

Muž Zlatoústy obyčajný (Bucephala clangula) je stredne veľká morská kačica rodu Bucephala, zlatoočka. Pozri tiež Barrowovo zlaté oko. Meno sedí; toto je najbežnejšie zlaté oko. Zlatovka obyčajná je jedným z druhov, na ktoré sa vzťahuje Dohoda o ochrane africko-euroázijských sťahovavých vodných vtákov (AEWA). Popis: Dospelí majú žlté oči. Viac



identifikácia Barrowovho a zlatého oka na všetkých opereniach. Viac

Samice zlatých očí majú čokoládovo hnedé hlavy, belavý nákrčník a škvrnitú sivú chrbát a boky. Horné krídla sú hnedočierne, prostredné päť sekundárnych prvkov je zafarbené na bielo. Účet je načierno žltý blízko špičky a nohy a chodidlá sú žltkasté. Šľachtenie zlatých zlatých sa rozmnožuje v zalesnených oblastiach Kanady, Minnesoty, Michiganu, Aljašky a severovýchodných Spojených štátov. Viac

Zlatovka obyčajná je jedným z druhov, na ktoré sa vzťahuje Dohoda o ochrane africko-euroázijských sťahovavých vodných vtákov (AEWA). V 70. rokoch minulého storočia lovci kačiek v Severnej Amerike zabili približne 188 300 bežných zlatých okov, čo predstavuje asi 4% z celkového počtu kačiek zabitých v regióne počas uvedeného obdobia. Miera je dnes pravdepodobne podobná. Chovné aj zimné stanovište týchto vtákov bolo poškodené klírensom a znečistením. Viac

Bežná zlatovka je aktívna stredne veľká potápačská kačica so zaoblenou hlavou a jasne žltou dúhovkou. Viac

Mužské spoločné zlatokopce majú načernalé dúhovo zelené hlavy s bielou kruhovou škvrnou medzi okom a spodnou časťou účtu. Prsia, boky, brucho a plocha cez sekundárne časti a kryty sekundárnych krídel sú biele. Zadná, zadná a horná časť chvosta sú čierne a chvost je sivohnedý. Účet je čierny a nohy a chodidlá sú žltkasté. Bežné zlaté ženy majú ženské čokoládovo hnedé hlavy, belavý nákrčník a škvrnitú sivú chrbát a boky. Viac

pozorovanie Spoločného zlatého oka v oblasti Barrie v Ontáriu. Tento vták je stredne veľká potápačská kačica - samec má čierno-bielu hlavu s nápadným žltým okom a kruhovo bielou škvrnou a samica má hnedú hlavu. Toto je kačica rodu Bucephala. Ich najbližším príbuzným je podobný Barrow's Goldeneye, ktorý sa väčšinou nachádza v západnej časti Severnej Ameriky. Dospelí ľudia merajú okolo 16 až 21 palcov a vážia medzi 1. Viac

Zlatobyľ obyčajná je jednou z našich menších morských kačíc, iba o niečo väčšia ako kačica morská. Je to sexuálne dimorfný druh, v ktorom majú muži a ženy zreteľne odlišné ochranné známky. Obe pohlavia majú dosť krátke krky a okrúhle telá, čo vytvára „robustný“ vzhľad. Ich hlava je rozhodne trojuholníkového tvaru, sklonená spredu a zozadu. Krk a telo sú celé biele a chrbát a chvost sú väčšinou čierne. Viac

Samica zlatého oka je sivá kačka s hnedou hlavou a bielym krkom. Jej väčšinou čierny účet má na konci žltú škvrnu. Samec zlatého oka má biele hrdlo a predok a čierne chrbát a chvost. Má zelenú hlavu s okrúhlou bielou škvrnou na tvári a krídla má čiernobiele. Hlasové ženy majú drsný šarlatán a muži majú píšťalku, ktorá znie ako „džip JEEEEV“. Viac

Zvonček obyčajný je potápačská kačica veľká asi ako ryšavka s väčšinou čiernym účtom. Samce majú biele slabiny vystužené zväčša bielymi zloženými krídlami, čierne vrchné časti a lesklú načernalú hlavu s veľkou okrúhlou bielou škvrnou medzi okom a zobákom. spoločné zlatoočka Žena - ženy majú šedé boky a vrchné časti, hnedú hlavu a väčšinou čierny účet so žltou špičkou. Viac

Bežný GoldeneyeCommon Goldeneye = Bucephala clangula Autor Tom Dickson - Všimli ste si niekedy tie biele značené bzučiace bomby letiace v tesnej formácii hore a dole po Missouri, Yellowstone a ďalších veľkých riekach celú zimu? Sú to obyčajné zlaté oká, odolné stredne veľké potápačské kačice, ktoré tvoria koniec každoročnej jesennej migrácie vtákov. Zlatobyľ sú určite predzvesťou zimy. Viac

vzácne farby nemeckého ovčiaka

Dospelý samec zlatého oka na jarnom operení je pekný vták, ktorý sa na vode zdá byť prevažne biely. Hlava a krk sú načernalé a vysoko lesklé metalickou zelenou farbou. Medzi žiarivo žltým okom a spodkom čierneho zákona je okrúhla biela tvárová škvrna. Chrbát a zadok sú čierne a krk, prsia, brucho a boky sú biele. Samce získavajú toto plné chovné perie až na druhý rok. Viac

Spoločný Goldeneyes Zblízka 1436 zobrazeníNeedsmoreritalin * The Lovely Goldeneye Courtship 1:45 * Pridať do frontu Pridané do fronty The Lovely Goldeneye Courtship1945 vuesshwaterfowl * Spoločná kačica Goldeneye, samec - Porron osculado0: 38 * Pridať do frontu čakať Pridané do frontu Viac

Ryba obyčajná je stredne veľká morská kačka, ktorá pochádza z jazier a riek v Kanade, na severe USA, v Škandinávii a Rusku. Počas zimných mesiacov budú migrovať do chránených pobrežných vôd alebo do otvorených vnútrozemských vôd. Hniezda sú postavené v dutinách stromov, ktoré môžu vytvárať ďatle alebo zlomené končatiny. Škótsko podporovalo pomaly rastúce obyvateľstvo zlatého oka budovaním hniezdnych búdok v celom regióne. Potápajú sa pre svoje jedlo a zvyčajne večerajú na kôrovcoch, hmyze a mäkkýšoch. Viac

Bežné zlaté oko je dlhé 16-20 palcov s rozpätím krídel 30 palcov. Samec má biele telo s čiernym chrbtom. Jeho hlava vyzerá čierna, ale je skutočne lesklá zelená. V období rozmnožovania má na tvári oválnu bielu škvrnu. Samica má hnedú hlavu a biely krúžok na krku. Má sivé krídla, hlavu a chvost a sivobiele prsia a brucho. Viac

Bežný Goldeneye, Bežný Goldeneye Whistler, Copperhead, Cub-Head, European Goldeneye, Garrot, Goldeneye, Goldeneyed Duck, Great-Head, Iron-Head, Jingler, Merry-Wing, Sizzle-Britches, Spirit Duck, Whiffler, Whistle-Duck, Whistle-Wing, Whistler Bežné názvy vo francúzštine: Garrot Oeil D'or, Garrot à úil D'or, Garrot à Oeil D'or, Garrot Sonneur Bežné názvy v nemčine: Schellente Bežné názvy v hebrejčine: עבראש ירוק Bežné názvy v taliančine : Quattrocchi Viac

viditeľné, ale častejšie sa zlatoočka obyčajná počas letu identifikuje podľa vysokých pískavých zvukov vydávaných krídlami. Názov druhu clangula (CLANG-u-la) je odkazom na tento jav, ktorý dal vzniknúť aj jeho hovorovému názvu, Viac

Bežné zlatoočky sa rozmnožujú v zalesnených oblastiach Kanady, Minnesoty, Michiganu, Aljašky a severovýchodných Spojených štátov. Najhojnejšie sa vyskytujú medzi jazerami kanadských boreálnych lesov, najmä tam, kde majú jazerá alebo hlboké močiare značnú populáciu bezstavovcov. Sú nositeľmi dutín a majú silnú tendenciu k navádzaniu, často používajú rovnakú dutinu v nasledujúcich rokoch. Samice zlatovlasých hniezdia v prírodných dutinách stromov, opustených ďatľových dierach alebo hniezdnych búdkach a kladú v priemere 9 vajíčok. Viac

ako vyzerajú šteniatka pitbull

Bežné zlatoočky - Bucephala clangula. Bežné zlatoočky sú zďaleka najbežnejšie a početnejšie zlatoočky nachádzajúce sa v štáte, pričom zlatoočka Barrowova je iba zriedkavým návštevníkom. Lovci ich často označujú ako „pískajúcich“ kvôli tendencii svojich krídel vydávať za letu pískavý zvuk. Historické záznamy naznačujú, že tento druh mohol niekedy hniezdiť v tomto štáte, ale k potvrdeniu hniezdenia nedošlo už celé desaťročia. Viac